ACTIE: GRATIS BOEKIES LEXIMA en LBRT WEBINAR 12 juni

Lexima biedt leden van de LBRT als ondersteuning in het bieden van onderwijs op afstand een gratis Boekies abonnement tot 1 januari 2021 van dit jaar (normaal gratis tot 1 september), dus 3 maanden extra voor LBRT leden!

Boekies is een online schoolbibliotheek waarmee leerlingen van groep 1 t/m groep 8 optimaal gestimuleerd worden leeskilometers te maken, op school en thuis. Leesplezier staat hierbij voorop. Boekies biedt variatie in boeken en audiovisuele ondersteuningsfuncties voor leeszwakke leerlingen, voorkennisvragen en verwerkingsopdrachten. Als remedial teacher kan je de leesontwikkeling volgen door het centrale leesdossier per leerling en inspringen op persoonlijke interesses en vaardigheden.

LBRT leden kunnen hun abonnement bestellen door bij de registratie van de order in de Lexima webshop bij Veld Opmerkingen: LBRT en lidmaatschapsnummer in te vullen.

T/m 31 dec. 2020 kan je als LBRT lid op elk gewenst moment je gratis Boekies abonnement opzeggen bij administratie@lexima.nl. Abonnees die niet hebben opgezegd worden vanaf 1 januari 2021 gefactureerd voor de licentie die dan in gebruik is.

LBRT WEBINAR 12 juni 13.30 uur

Voor toelichting op hoe je in je praktijk Boekies kan inzetten en het gebruik van het platform Boekies organiseert Lexima een webinar vrijdag 12 juni vanaf 13.30 uur een LBRT webinar. Aanmelden kun je hier.  

LBRT zoekt op dit moment naar samenwerkingen om haar leden verder te ondersteunen bij het bieden van online onderwijs. Met grote dank aan Lexima hebben we bovenstaande samenwerking kunnen realiseren.