OVERIGE VRAGEN

Zijn er collega's die in hun praktijk overbodig materiaal hebben? Ik ben op zoek naar methodes en of instrumenten voor rekenen, bijv. Het Klein Rekenonderzoek. 

info@leerpleinz...

Op de Facebookpagina OnderwijsMarktplaats vind je allemaal tweedehands onderwijsmaterialen. Misschien dat je daar de rekenmaterialen kan vinden die je zoekt. https://www.facebook.com/groups/Onderwijsmarktplaats/ 

annettevdsteeg@...

Mijn praktijk heeft arrangementen vanuit SWV. Deze arrangementen lopen tot einde schooljaar. Voor mij is het geen enkel probleem om deze leerlingen online begeleiding te geven. Echter nu zijn er ouders die het te lastig of niet prettig vinden dat hun kind online 1 op 1 begeleiding krijgen. Ze willen dus op dit moment geen begeleiding. Maar het arrangement loopt tot einde schooljaar en het contract ook. De uren zijn gereserveerd voor hun kinderen. Hoe zit het nu met de doorbetaling? 

moretmija@gmail.com

Wellicht kun je met ouders en school overeenkomen dat de uitvoering  van de uren doorgeschoven kunnen worden naar het nieuwe schoolseizoen? 

annettevdsteeg@...

Scholen gaan open met als voorwaarde 1,5 meter afstand tot elkaar.Hoe gaan we dit realiseren als RT'er?

LBRT

LBRT denkt erover na hoe we dit als remedial teachers het beste vorm kunnen geven, zowel op school als in de praktijk. Als leden input hebben horen we dat heel graag! Zodra we een richtlijn hebben van de Rijksoverheid publiceren we hier meer over.

 

moretmija@gmail.com

Komend schoolseizoen 2020-2021 ben ik als zzp-er met eigen RT praktijk gevraagd voor 18 uur  RT werk op een basisschool. We Ik wordt betaald uit de werkdrukverlagingsgelden voor de duur van 1 schoolseizoen. Alleen gewerkt uren worden uitbetaald. School en ik zijn het eens geworden over het uurloon en nu ben ik nu op zoek naar een modelovereenkomst voor deze voor mij nieuwe situatie. . Heeft iemand van jullie ervaring met het zelf opstellen van de arbeidsovereenkomst in soort gelijke situatie. Graag zsm reageren. mvg. Mija Moret, moretmija@gmail. com  

moretmija@gmail.com

Als ZZP-er met een eigen RT prakijkt ben ik voor schoolseizoen 2020-2021gevraagd om gedurende het hele schooljaar 18 uur per week RT te verzorgen op een basisschool. Het uurloon is overeengekomen. Vakanties worden niet doorbetaald en ik word bekostigd uit de werkdrukverlagingsgelden.  Een modelovereenkomst voor deze situatie,  ZZP-er  in het PO, ben ik op de site  van de belasting dienst nog niet tegekomen.  Kan de LBRT mij daarbij helpen of heeft iemand voor zo'n zelfde situatie al eens zo'n overeenkomst  opgesteld?   Ik zou graag een voorbeeld van zo'n overeenkomst willen ontvangen.  Wie helpt?

vanvulpen@kpnmail.nl

Zijn er meer mogelijkheden voor samenwerking, nu scholen subsidies voor ondersteuningsprogrammas bij achterstanden (door Corona) kunnen aanvragen? Zijn er ervaringen op gedaan, door RT'ers met een praktijk? Ik heb hier een webinar over gevolgd, en daar wordt toch vooral genoemd dat de leerkracht het doet, of dat ze programma's aansturen. Tegelijkertijd wordt verwacht dat de hulp effectief is, met principes op zorgniveau 3 en dat er een goede afstemming plaatsvindt op de onderwijsbehoefte. Ik vraag me af hoe ik hiervoor scholen het beste kan benaderen.