Ledenvoordeel

Ledenvoordeel

Korting op LBRT-bijeenkomsten/ LBRT Academie
Onze leden krijgen korting op de LBRT-regiobijeenkomsten, LBRT-studiedagen en - congressen. Raadpleeg de agenda voor het actuele aanbod.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
De LBRT heeft ten behoeve van haar leden een collectieve bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Meer informatie vind je hier.

Juridische helpdesk
De LBRT heeft een samenwerking met Reitsma Advocaten. Zij vormen de juridische helpdesk voor LBRT leden bij vragen op het gebied van arbeidsrecht, personen- en familierecht, erfrecht en huurrecht. Zij staan je kosteloos een half uur te woord om je weer op weg te helpen. LBRT leden ontvangen bovendien 15% korting op het uurtarief, mocht er behoefte zijn aan meer juridische ondersteuning naast het (gratis) half uur. Reitsma advocaten bereik je op: 073- 8000 200 van 10.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 17.00 uur of per e-mail: helpdesk@reitsma-advocaten.nl o.v.v. LBRT en je lidmaatschapsnummer.

Korting op aanschaf producten
Als lid van de LBRT profiteer je ook van extra korting bij de aanschaf van vakliteratuur en testmateriaal.

SchoolboekenThuis biedt LBRT leden op alle boeken, lesmethoden, oefenmateriaal en spellen een korting van 10% o.v.v. LBRT en je lidmaatschapsnummer. Meer informatie vind je hier: https://www.schoolboekenthuis.nl/lbrt

Ledenvoordeel ivm Coronavirus

Speciaal voor leden in het kader van de maatregelen tegen het coronavirus, ter ondersteuning van online remedial teaching.

  • Bontekoe stelt aan LBRT leden tijdelijk GRATIS Hyboek ter beschikking, o.v.v. LBRT en lidmaatschapsnummer. Meer informatie vind je hier.

  • LerendBrein biedt je de mogelijkheid om voor slechts 1 euro tot 1 oktober 2020 toegang te krijgen tot de e-learning die jou opleidt om gecertificeerd MyCognition Coach te worden. Meer informatie vind je hier. Aanmelden o.v.v. LBRT en je lidmaatschapsnummer.

  • Schoolsupport biedt leden van de LBRT 4 maanden gratis toegang tot online gebruik van Rekensprint en Appsnacks, Toverstapel, Draaitaal en QUIZ IT! Meer informatie en aanmelding o.v.v. je LBRT lidmaatschapsnummer: www.schoolsupport.nl/lbrt

  • Met LBRT WEBINAR geeft de LBRT opvolging aan de Best Practice van de Week. Daarnaast organiseren we webinars met onze samenwerkingspartners over onderwerpen die actueel en van belang zijn voor de remedial teacher online. Nieuwe webinars worden aangekondigd op social media en in de ledenbrief. De volgende webinars kun je on demand terugkijken:

-             LBRT webinar Connectlezen online met Annemarie Laseur is  terug te kijken hier

-             Schoolsupport LBRT webinar voor uitleg van het gebruik van Rekensprint, Appsnacks en LBRT Bundel Thuislezen door Paulien Knitel kun je terugkijken hier.

-             Het LBRT webinar over de overstap naar Remedial Teaching Online met Annemieke Augusteijn is terug te kijken hier.