Ledenvoordeel

Ledenvoordeel

Korting op LBRT-bijeenkomsten/ LBRT Academie
Onze leden krijgen korting op de LBRT-regiobijeenkomsten, LBRT-studiedagen en - congressen. Raadpleeg de agenda voor het actuele aanbod.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
De LBRT heeft ten behoeve van haar leden een collectieve bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Meer informatie vind je hier.

Korting op aanschaf producten
Als lid van de LBRT profiteer je ook van extra korting bij de aanschaf van vakliteratuur en testmateriaal.

Korting Makkelijk Lezen Dag

17 september vindt de Makkelijk Lezen Dag plaats in Ede. Als partner van de Makkelijk Lezen Dag kunnen wij onze leden een korting van maar liefst € 50,00 aanbieden. Gebruik hiervoor de kortingscode LBRT/MLD2020. Lees meer en schrijf je hier direct in!

Ledenvoordeel ivm Coronavirus

Speciaal voor leden in het kader van de maatregelen tegen het coronavirus, ter ondersteuning van online remedial teaching.

  • Bontekoe stelt aan LBRT leden tijdelijk GRATIS Hyboek ter beschikking, o.v.v. LBRT en lidmaatschapsnummer. Meer informatie vind je hier.

  • LerendBrein biedt je de mogelijkheid om voor slechts 1 euro tot 1 oktober 2020 toegang te krijgen tot de e-learning die jou opleidt om gecertificeerd MyCognition Coach te worden. Meer informatie vind je hier. Aanmelden o.v.v. LBRT en je lidmaatschapsnummer.