Nieuws

Lezersonderzoek TvRT
donderdag 15 oktober 2020

Jouw mening is belangrijk! Vanaf vandaag kunnen leden, abonnees en lezers via een digitale peiling hun oordeel geven over Tijdschrift voor Remedial Teaching. De peiling blijft geopend tot en met 26 oktober a.s.. Met de uitkomsten van dit onderzoek kunnen we Tijdschrift voor Remedial Teaching nog beter op de informatiebehoeften afstemmen.

Lees meer
Vacature office manager in Utrecht
woensdag 14 oktober 2020

Hallo duizendpoot!

Ben jij een spin in het web voor jouw collega’s en heb jij altijd alles tot in de puntjes geregeld? Wil je als onderdeel van onze praktijk bijdragen aan een kansrijke toekomst voor kinderen en jongeren die op school wat lastiger meekomen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die het overzicht houdt en ervoor zorgt dat de zaken bij ons perfect georganiseerd zijn.

 

Lees meer
Vacature Remedial Teacher in Amersfoort
maandag 12 oktober 2020

Openbare Basisschool Atlantis in Amersfoort is op zoek naar remedial teachers. De school heeft per direct recht op de subsidie voor het corona-inhaalprogramma en is op zoek naar RT'ers om de begeleiding te kunnen realiseren.

 De RT  is bedoeld voor de groepen 3 t/m 8, gebaseerd op de basisvakken technisch lezen, begrijpend lezen, rekenen en spelling.

Lees meer
LBRT Webinar Diatoetsen en Diaplus tekstenlab
donderdag 08 oktober 2020

LBRT Regio Utrecht organiseert voor het LBRT Webinar Diatoetsen en Diaplus tekstenlab woensdag 14 oktober

Heb je een leerling die getoetst is met Dia toetsen en wil je weten hoe je de toetsuitslag kan interpreteren? Zou je een ander leerlingvolgsysteem willen voor je school? Een systeem dat de doorgaande leerlijn tussen PO en VO echt faciliteert? Begeleid je een leerling met leesproblemen en ben je op zoek naar een effectieve aanpak?

Dan is dit webinar over  Diatoetsen en Diaplus tekstenlab iets voor jou!

Kijk je mee?

Lees meer
Advies LBRT en corona(maatregelen)
woensdag 07 oktober 2020

Advies opvolgen RIVM

Vanuit de LBRT adviseren we onze leden de maatregelen van de Rijksoverheid en het RIVM op te volgen. Alle informatie vind je hier.

Advies RIVM Richtlijn neusverkoudheid PO en gevolgen voor de eigen praktijk

Lees meer