Coronavirus

Body: 

De LBRT werkt momenteel hard om regio’s en opleiders van cursussen te ondersteunen bij het wel of niet door laten gaan van hun activiteiten en de communicatie daaromtrent. Hierbij volgen we de richtlijnen van de RIVM en de Rijksoverheid. De LBRT adviseert haar leden eveneens de richtlijnen van RIVM, GGD en Rijksoverheid te volgen.  Vanaf deze plek zullen we steeds nieuwe informatie toevoegen, die voor de zelfstandige remedial teachers van belang is in het kader van de gevolgen van het coronavirus. Daarnaast adviseren we gebruik te maken van intervisiegroepen voor het uitwisselen van informatie, het stellen van vragen en het delen van oplossingen met elkaar voor en over de ontstane situatie.

Informatie over het doorgaan en afgelastingen van cursussen, regiobijeenkomsten en de ALV vind je in de agenda op onze website. Lees meer

Remedial Teacher bij u in de buurt?

Body: 

De LBRT heeft een netwerk van remedial teachers. Er is dus altijd wel een remedial teacher bij u in de buurt. Wij hebben voor u een overzichtspagina gemaakt waarbij u op basis van postcode de geregistreerde RT'er kunt selecteren. 

Zoekt u een RT'er? 

 

 

De LBRT is tijdens de herfstvakantie, 19 tot en met 23 oktober gesloten. Voor dringende zaken zijn wij bereikbaar via bureau@lbrt. nl 

Vanaf 14 oktober 22.00 uur zijn de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus aangescherpt. Deze maatregelen hebben vooralsnog geen verstrekkende gevolgen voor het geven van onderwijs. Zie voor de richtlijnen voor het dragen van mondkapjes in het onderwijs de infographic. Voor meer informatie over mondkapjes in het onderwijs: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-e...

Jouw mening is belangrijk! Vanaf vandaag kunnen leden, abonnees en lezers via een digitale peiling hun oordeel geven over Tijdschrift voor Remedial Teaching. De peiling blijft geopend tot en met 26 oktober a.s.. Met de uitkomsten van dit onderzoek kunnen we Tijdschrift voor Remedial Teaching nog beter op de informatiebehoeften afstemmen.

Taallabyrint/ Rekenlicht/ Studieus – Regio Rotterdam/ Den Haag/ Drechtsteden

Wegens groei van onze organisatie hebben wij veel leuke opdrachten voor onze labels. Vanaf heden is het zelfs mogelijk om direct meerdere dagen opdrachten te gaan doen.
Ben jij op zoek naar leuke nieuwe opdrachten? Dan komen wij graag in contact met jou!

Hallo duizendpoot!

Ben jij een spin in het web voor jouw collega’s en heb jij altijd alles tot in de puntjes geregeld? Wil je als onderdeel van onze praktijk bijdragen aan een kansrijke toekomst voor kinderen en jongeren die op school wat lastiger meekomen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die het overzicht houdt en ervoor zorgt dat de zaken bij ons perfect georganiseerd zijn.

 

Uw mening is belangrijk! Vanaf vandaag kunnen leden, abonnees en lezers via een digitale peiling hun oordeel geven over Tijdschrift voor Remedial Teaching. De peiling blijft geopend tot en met 26 oktober a.s.. Met de uitkomsten van dit onderzoek kunnen we Tijdschrift voor Remedial Teaching nog beter op uw informatiebehoeften afstemmen. De resultaten worden gepubliceerd in een van de volgende uitgaven en op de website www.lbrt.nl 

Openbare Basisschool Atlantis in Amersfoort is op zoek naar remedial teachers. De school heeft per direct recht op de subsidie voor het corona-inhaalprogramma en is op zoek naar RT'ers om de begeleiding te kunnen realiseren.

 De RT  is bedoeld voor de groepen 3 t/m 8, gebaseerd op de basisvakken technisch lezen, begrijpend lezen, rekenen en spelling.

Advies opvolgen RIVM

Vanuit de LBRT adviseren we onze leden de maatregelen van de Rijksoverheid en het RIVM op te volgen. Alle informatie vind je hier.

Advies RIVM Richtlijn neusverkoudheid PO en gevolgen voor de eigen praktijk