U bent hier:

Numicon Masterclasses bij de LBRT Academie!

Wist jij dat Numicon een van de weinige bewezen rekenmethodes is?

Deze op onderzoek gebaseerd reguliere rekenmethode uit Groot Brittannië helpt bij het aanleren en leren van alle aspecten van rekenwiskunde.
Hierbij wordt een grondig begrip, versterkte vaardigheden gerealiseerd en autonomie versterkt. Via een actieve onderzoekende houding, waarbij probleemoplossend denken centraal staat en met behulp van gestructureerde rekenmaterialen, leren kinderen met vertrouwen rekenwiskundig te redeneren en te communiceren.

De LBRT is dan ook heel blij dat we jullie dit jaar een aantal Masterclasses over het werken met de rekenmethode Numicon kunnen aanbieden!

Masterclass 'Numicon Remediërend Rekenen'
Met de handleiding Numicon Remediërend Rekenen heb je een tool om op een speelse manier kinderen te bevragen op hun begripsvorming.

Masterclass 'Rekenen tot 100 met Numicon'
Tijdens de masterclass over ‘rekenen tot 100 met Numicon’ gaan we in op de meest effectieve manier om tot over het tiental heen rekenen te komen: de rijgstrategie. Je wordt meegenomen met de achterliggende theorie en handelingen.

De eerste bijeenkomst van beide Masterclasses betreft een gezamenlijke online workshop ‘Rekenen is leuk met Numicon’. Daarna volgt voor beide Masterclasses een aparte live bijeenkomst op ons Bureau in Bunnik.
Je kunt er ook voor kiezen om beide Masterclasses tegelijkertijd te gaan volgen tegen een gereduceerd tarief!

Alleen de workshop 'Rekenen is leuk met Numicon' volgen kan ook.

Zien wij je daar?